Pets Travel 2-in-1 eet en drinkbak

Verkoopadviesprijs: € 11,99
De twee in één oplossing voor het eten en drinken van uw huisdier. Aparte waterdichte kom voor water en een aparte afsluitbare kom voor droogvoer... Lees meer
  • Twee in een oplossing
  • Kom voor water en een kom voor droogvoer
  • Compact mee te nemen
Omschrijving Pets Travel 2-in-1 eet en drinkbak

Pets Travel is een uitgebalanceerd assortiment met handige producten voor uw huisdier. Naast veiligheidsproducten voor onderweg in de auto, biedt Pets Travel ook oplossingen als u met uw huisdier op pad bent.

De Pets Travelkit is de twee in één oplossing voor het eten en drinken van uw huisdier. De handige reisset is ideaal voor onderweg, maar ook als u een eind bent wezen wandelen met uw hond en uw maatje honger en dorst heeft. De Pets Travelkit heeft een aparte waterdichte kom voor water en een aparte kom voor droogvoer. De kom voor droogvoer is afsluitbaar door het koord aan te trekken. 

En als alles op is dan is de Travelkit snel, makkelijk en zeer compact op te vouwen door de beide flexibele kommen op elkaar te drukken en dicht te ritsen, de hoogte is dan 6 centimeter. Met de karabijnhaak hangt u eenvoudig de travelkit aan het tuigje van de hond, zo heeft u deze altijd bij de hand. Beide kommen hebben uitgevouwen een diameter van 16,6 centimeter en een hoogte van 11,5 centimeter per stuk.

Specificaties
Artikelnummer: 4300001
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.164
Menu