Pets Travel Hondentuig gordelsluiting groot

Verkoopadviesprijs: € 9,99
Neem u hond veilig mee tijdens een rit in de auto. Tuigje geschikt voor borstomvang van 80-110 cm. Stevige karabijnhaak die aan het tuig van de hond kan worden vast gemaakt en gesp om vast te klikken in de sluiting van de autogordel... Lees meer
  • Beschermt de hond tijdens autoritjes
  • Geschikt voor honden met een borstomvang van 80 - 110 cm
  • Instelbare lengte van 35 - 62 cm
Omschrijving Pets Travel Hondentuig gordelsluiting groot

Pets Travel is een uitgebalanceerd assortiment met handige producten voor uw huisdier. Naast veiligheidsproducten voor onderweg in de auto, biedt Pets Travel ook oplossingen als u met uw huisdier op pad bent.

Met de Pets Travel hondentuig en autogordel neemt u uw hond veilig mee tijdens een rit in de auto, en beschermt uw hond tijdens het auto rijden. Het stevige tuigje is geschikt voor honden met een borstomvang van 80 – 110 centimeter. Voorzien van makkelijk snel sluitingen en gemaakt van stevig en zacht nylon. Het makkelijkste is om het tuigje thuis al aan te doen. Nadat de hond in de auto zit, is de verbindingsgordel met de karabijnhaak aan het tuigje van de hond vast te maken. Met de gesp klikt u de riem vast in de bestaande sluiting van de autogordel. 

De lengte van de riem is instelbaar van 35 tot 62 centimeter zodat de gordel is aan te passen aan de grootte van uw auto. Zo voorkomt u dat de hond gaat ronddwalen in de auto of uit het open raam of de deur springt. Zo zorgt deze riem voor meer veiligheid.

Specificaties
Artikelnummer: 4300008
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.28
Menu