Pets Travel multifunctionele hondenriem

Verkoopadviesprijs: € 7,99
Neem u hond veilig mee tijdens een rit in de auto. Stevige karabijnhaak die aan het tuig van de hond kan worden vast gemaakt en gesp om vast te klikken in de sluiting van de autogordel... Lees meer
  • Zet de hond vast in de autogordel
  • Instelbare lengte van 70 - 120 cm
  • Zorgt voor meer veiligheid
Omschrijving Pets Travel multifunctionele hondenriem

Pets Travel is een uitgebalanceerd assortiment met handige producten voor uw huisdier. Naast veiligheidsproducten voor onderweg in de auto, biedt Pets Travel ook oplossingen als u met uw huisdier op pad bent.

Met de Pets Travel verbindingsgordel neemt u uw hond veilig mee tijdens een rit in de auto, en beschermt uw hond tijdens het auto rijden. De riem houdt uw viervoeter aan de korte lijn en voorkomt dat hij gaat ronddwalen in de auto of uit het open raam of de deur springt. Zo zorgt deze riem voor meer veiligheid. 

Aan de ene kant heeft de gordel een stevige karabijnhaak die aan het tuig van de hond kan worden vast gemaakt. Aan de andere kant zit een gesp om vast te klikken in de bestaande sluiting van de autogordel. De lengte van de gordel is instelbaar van 70 tot 120 centimeter zodat de gordel is aan te passen aan de grootte van uw auto.

Specificaties
Artikelnummer: 4300006
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.165
Menu