Pets Travel veiligheids stoel scheiding

Verkoopadviesprijs: € 12,99
Maakt u de ruimte tussen de twee voorstoelen dicht en voorkomt dat de hond naar voren kan. De stoelafscheiding is universeel toepasbaar voor iedere auto en is makkelijk te bevestigen en schoon te maken... Lees meer
  • Zorgt dat de hond niet tussen de voorstoelen naar voren kan komen
  • Bevestiging aan de hoofdsteun en stoel
  • Met uitsparingen voor de airco
Omschrijving Pets Travel veiligheids stoel scheiding

Pets Travel is een uitgebalanceerd assortiment met handige producten voor uw huisdier. Naast veiligheidsproducten voor onderweg in de auto, biedt Pets Travel ook oplossingen als u met uw huisdier op pad bent.

Met de Pets Travel back seat barrier maakt u de ruimte tussen de twee voorstoelen dicht. Zo voorkomt u dat de hond eventueel tussen de voorstoelen door naar voren kan klimmen. De stoelafscheiding is makkelijk en snel aan de stoel te bevestigen. De vier banden worden aan de hoofdsteunen en aan de onderkant aan de stoel bevestigd. De twee uitsparingen voorzien van gaas zorgen ervoor dat de airco niet wordt afgeschermd en dat u nog contact kan hebben met uw viervoeter. De stoelafscheiding is universeel toepasbaar voor iedere auto en is makkelijk schoon te maken. Voorzien van handige opbergvakken.

Specificaties
Artikelnummer: 4300011
Netto inhoud: 1 Stuks
Netto gewicht (kg): 0.158
Menu